Şbt

03.02.2020 Pazartesi günü öğretmenler kurulu toplantısı yapılacaktır. Toplantı sebebiyle okulumuz o gün yarım gün eğitim verecektir .

Ock

Meb yarı yıl tatili bültenini yayınladı.

Ock

Okullar arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması'na katıldık. Okul adına bizi temsil eden 5G sınıfı öğrencimiz İrem Naz SABUNCUOĞLU'na ve emeği geçen öğretmenimiz Halise GÖKBULUT'a teşekkür ederiz.

Ara

Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 100.yıl dönümü okulumuzun çok amaçlı salonunda kutlandı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

8E,8D,8İ,8F,8G sınıfı kütüphane kulübü öğrencileriyle Tülay KAHRAMAN tarafından Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi'negezi düzenlendi.Gezimiz kitapların tasnifi,toplanması,derlenmesi hakkında bilgi sahibi olundu.Kütüphanenin işleyişi hakkında oryantasyon çalışmasında bulunuldu.Okumanın saatiin ve vaktinin olmadığı kitabın hayatımızın en önemli paçası olduğu geziyle öğrencilere bir defa daha aktarıldı.

Ara

Etimesgut belediyesinin ücretsiz ulaşım,sinema katkılarıyla okulumuz öğrencilerine sinema günü düzenlenmiştir.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Toplumu doğadan uzaklaştıran bu olumsuz davranış biçimini kırmak için Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Entomoloji Anabilim Dalı tarafından Böcek Şenlik Okulu(BÖŞO) kurulmuştur.Anasınıfı öğrencileri Böcek Şenlik Okulu'nun yarım günlük eğitim programına katılarak böcekler hakkında bir çok bilgiye sahip olmuştur.8 cm büyüklüğündeki hamam böceği Rıfkı'yı ellerine alan cesur çocuklarımız böceklerden korkulmaması gerektiğini yaşayarak öğrendiler.Velilerinde katılımı ile gerçekleşen eğitim sonunda çocuklara ve velilere katılım belgesi veriliştir.

Ara

Mevlana sadece ülkemizde değil dünyada da bilinen, düşünceleri kendi çağı kadar asırlar ötesini bile etkilemiş bir düşünce ve din adamıdır. Hoşgörü ve dinde kolaylığı anlatan "Ne olursan ol, gel!" sözü kainatı kucaklar. Bu büyük kanaat önderi ve düşünce adamını anmak ve fikirlerini daha iyi anlamak amacıyla Aralık ayında Mevlana Haftası kutlanmaktadır.

Mevlana Haftası coğrafyamızda yetişen bu değerli cevheri tanımak fikirlerini öğretmek ve insanlığa yaymak için güzel bir fırsattır. Günümüz şekilperest dünyanın Mevlana Celaleddin Rumi'den öğreneceği çok dersler vardır.

Mevlana Haftası kutlamalarında emeği geçen din kültürü zümremize çok teşekkür ederiz.

Ara

Okul bahçemizde yapılan törenle kasım ayı öğrenci seçiminde sınıf bazında ödül alanlara başarı belgesini müdürümüz Hamdi BEKİZ vermiştir.

Ara

Okulumuz Kütüphane Klubü kitap kumbarası kampanyası düzenlemiştir.

Ara

Doğadaki canlılar içinde en büyük grubu oluşturan böcekler hakkında toplum genelinde yeterli bilgiye sahip değiliz.Böcekler hakkında bildiklerimizin önemli bir kısmı da ,bu canlılardan tiksinmemeiz,korkmamız ya da uzak durmamız yönündedir.

Ara

Öğretmenlerimizden Aslı KARAIŞIK ,Kadriye İLHAN ve Tülay KAHRAMAN  kitap fuarı gezisi düzenlemişlerdir.