Ara

Erasmus projesi ortaklarımızdan Litvanya'ya proje sorumlusu öğretmen ve öğrencilerimiz ziyarette  bulundular. Öğrencilerimiz, Litvanya da Türkiye ve Türk kültürünü tanıttılar.

Ara

Anasınıfı D şubemiz tutum yatırım ve  yerli malı haftasında kumbara yapıp bahçemizdeki hayvanlar için yem parası biriktirdi.Okul müdürümüz Hamdi BEKİZ'e teslim ederek kutladı.Öğretmenimiz Banu TAŞ ÇOKŞEN ve öğrencilerine bu ince düşünceleri için çok teşekkür ederiz.

Ara

"İklimi değil, davranışlarını değiştir" etwinning proje tanıtımı okul panolarında yapıldı.

Ara

Okulumuzun öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşen Türk Tarih Parkı gezimizde desteklerini esirgemeyen Etimesgut Belediyesine teşekkür ederiz.

Ara

Kütüphane kulübü olarak Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ne 6i ve 5i sınıfları Türkçe  öğretmenlerimiz Tülay KAHRAMAN ve  Zahide ÇINAR danışmanlığında geziye gittiler.Öğrencilerimiz gezip eğlenerek kütüphane kültürünü yerinde görüp öğrendiler.Kitabın önemini bir kez daha kavradılar.

Ara

Gamze Gül Er ve Nesrin Karakaş öğretmenlerimiz, "İKLİMİ DEĞİL DAVRANIŞLARINI DEĞİŞTİR" adlı  eTwinning projesini yürütmeye başlamışlardır.Bu Projede; 10 Türk, 1 Azeri ve 1 Portekizli ortak yer almaktadır.

Kas

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun da ortak olduğu "LEAVE ANGER BEHING-ÖFKEYİ ARDINDA BIRAK " isimli Erasmus+ projemizin 4. Öğrenme/Öğretme Eğitim Çalıştayı , 1-5 Kasım 2021 tarihleri arasında Dublin - İrlanda da gerçekleştirildi.

Kas

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir.Benim fikirlerimi ,benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ölümünün 83.yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.