Öğretmenimiz Kübra

Kas

Anasınfı öğretmenimiz Ayşenur SOLAK'a ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.Emeklerine ve yüreklerine sağlık.Bayramımız kutlu olsun.

Kas

Anasınıfı öğretmenlerimiz Ayşenur SOLAK,Ebru FİRUZ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetin 98.yıl anısına 98 fidan toprakla buluştu.Türk toprağına Cumhuriyetimiz gibi kök salacak olan bu fidanlar sizlere emanetimizdir çocuklar.

Kas

Cumhuriyet Bayramımızın 98.yıldönümünde daha büyük bir heyecan ve mutluluk içinde kutlayacağız.98 yıl önceki inanç ve bağlılıkla ,hep birlikte kutlu bir bayram çoşkusuyla paylaşıyoruz.Bugün;bize hükmeden ,bizi tutsak etmeğe çalışan kuvvetlere bütün dünyanın gözü önünde meydan okuduğumuz günün yıldönümüdür.

Ekm

İlköğretim Haftası Panomuz emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

UDS'nin kalite etiketi ile ödüllendirdiği "Yaşanabilir Çevrede Mutlu Çocuklar " eTwinning projemizin kurucu ortaklarından Gamze Gül Er'e ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Litvanya ve Çek Cumhuriyeti misafirleirmizle  proje etkinliklerimiz gerçekleştirildi.

Ekm

Erasmus projemiz kapsamında yürütülen Avrupa Birliği ' nin destelediği "Leave Anger Behind" adlı projemizin Türkiye hareketliliğinde Litvanya ve Çek Cumhuriyeti misafirlerimizi okulumuzda ve şehrimizde ağırlamaktan mutlu olduk.

May

5-A Sınıfı öğrencilerimizden Anıl BERBER 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılan şiir yarışmasında "19 Mayıs Ruhu" adlı şiiri ile Ankara 3.lüğünü kazanmıştır. Sevgili öğrencimizi ve emekleri için öğretmenimiz Arife Hamarta'yı tebrik ediyoruz.

Nis

"Ey Türk milleti seni yine senin azim ve kararın kurtaracaktır..."

Günün anlam ve önemini belirtmek üzere okul müdürümüz Hamdi BEKİZ'in konuşması

Nis

Öğretmenlerimizden Burcu KATRANCI ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Hayat Bayram Olsa " karaoke çalışması için çok teşekkür ederiz. Emeğinize yüreğinize sağlık.

Nis

Sanatçı toplumda uzun çabalardan sonra alnında ışığı hisseden ilk kişidir.

Görsel sanatlar öğretmeni Derya Bağcı ve öğrencilerin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu e-Sergi için çok teşekkür ederiz. Emeğinize yüreğinize sağlık.

Nis

Ortak okullar ile canva kullanarak yaptığımız işbirlikli takvim çalışmalarımız