Borsa İstanbul Etimesgut Süvari Ortaokulu

Süvari Mah.Çınar Sok.No13 Etimesgut/ANKARA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; Dünü bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealinde ve değişimi yaşayarak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; Doğru Dürüst Çağdaş Araştırmacı Özgüvenini kazanmış Güzel ülkemizi geliştirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
İMKB Etimesgut Süvari Ortaokulu olarak bizler; Öğrenci ve velilerimizin katılımını, demokrasinin gelişmesinin temeli sayıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bilgi yüklemek yerine bilgi kaynaklarına nasıl ulaşacağını, bu kaynaklardan en verimli şekilde nasıl yararlanacağını kavratma temel hedeftir. Onları bilgi üretebilen araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı ve özgür düşünebilen, azimli, iradeli, başarıyı hedefleyen, birbirlerinin haklarına, yeteneklerine saygı duyan, kendi kültürünü özümseyerek evrenselliği yakalayabilen, teknolojik gelişimi yakından izleyen ve kullanabilen 21.yüzyıl insanı olarak yetiştirmek için varız.
09.00-15.40
Doğal gaz kaloriferli
Ulaşım
Kızılaydan(Güvenparktan)EGO 536,537 ve özel halk otobüsü süvari Mahallesi yazan.
Süvari Mahallesi
İl merkezine uzaklığı 22 km ilçe merkezime uzaklığı 2 km dir.
Sportif Etkinlikler
ATLETİZM, FUTBOL, FUTSAL, VOLEYBOL, BASKETBOL OKUL TAKIMLARIMIZ VARDIR. AYRICA MASA TENİSİ, BADMİNTON, FUTSAL, DART ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI OKULUMUZDA HER YIL DÜZENLİ OLARAK YAPILMAKTADIR.
Erasmus+ 2023