Hamdi BEKİZ - Okul Müdürü

15.09.1981 tarihinde Samsun´da dünyaya geldim.1988 yılında Kazım Orbay İlkokulu´nda öğretim hayatıma başladım. Liseyi Samsun 100. Yıl Lisesi´nde okudum.2002 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Öğretmenliği bölümünü bitirdim. 2003 yılında Çorum ili Uğurludağ ilçesine fen bilimleri öğretmeni olarak atandım. Sırasıyla İskilip/Çorum, Keçiören, Yenimahalle ve Çankaya ilçelerinde öğretmen-müdür yardımcısı olarak görev yaptım.

01/10/2019 tarihinden itibaren İMKB Süvari Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım.

Öğrenim hayatım üniversiteden sonrada devam etmiş/etmektedir.

2014 yılında Anadolu Üniversitesi/İktisat Fakültesi/Kamu Yönetimi mezun oldum.

2016 yılında Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Adalet mezun oldum.

2016 yılında Türkiye Ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsünde (TODAİE) Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans yaptım.

Halen Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde öğrenimim devam etmekteyim.