ANKARA / ETİMESGUT - Borsa İstanbul Etimesgut Süvari Ortaokulu

Yaşanabilir Çevrede Mutlu Çocuklar

YAŞANABİLİR ÇEVREDE MUTLU ÇOCUKLAR

Projemiz ülkemizden 10 okul ve 8 Avrupa ülkesi okuluyla birlikte başlamıştır.

"Yaşanabilir Çevrede Mutlu Çocuklar"  eTwinning projemiz   Teknoloji Ve Tasarım öğretmenimiz GAMZE GÜL ER' in de ortak olduğu  ülkemizin çeşitli şehirlerinden 10 öğretmenimiz ve Avrupa ülkelerinden 8 öğretmenimizin de katılımıyla devam ediyor. Dünyamız küresel ısınma, çevre sorunları ile mücadele etmektedir. Dünya Sağlık Örgütünün ve diğer çevreci kuruluşların verileri her geçen gün artan kirliliğe, tükenen ormanlarımıza, küresel ısınmaya dikkat çekmektedir. Projemiz ile çevre koruma bilincinin arttırılması, küresel ısınma, iklim değişikliği, kompost, enerji tüketimi, fosil yakıtlar hakkında farkındalık oluşturmak istiyoruz. Projemizde ulusal ve ulus ötesi işbirlikçi çalışmalar, digital içerik geliştirme ve iyi uygulamaların paylaşılması web.2 araçları kullanılarak yapılacaktır.

Okulumuz öğrencilerinden;

7/C Bade Gültekin

7/C Azra Su Uygun

7/C Begüm Buse Kaya

7/C Dilay Karakaya

7/D Elihan Naz Müjdeci

7/H Ceyda Çalışkan

7/C Zeynep Berrin Yılmaz

7/C Yazgı Daşdemir

7/F Deniznur Cengiz

7/F Berke Denemeç

etwinning projemizde  yer almaktadır.

Yayın: 15.04.2021 - Güncelleme: 15.04.2021 16:28 - Görüntülenme: 251